HRM

HRM

Registratie van medewerkergegevens maar bijvoorbeeld ook het monitoren van ziekteverzuim op basis van de Wet verbetering poortwachter, absentiekaarten, verzekeringen en beoordelingen.

Medewerkergegevens
Arbeidsovereenkomst, cv en persoonlijke informatie overzichtelijk opgeslagen. Informatie over salaris, bonus, vakantiedagen en leaseauto’s kunnen worden toegevoegd. U kunt medewerkers toegang geven om hun eigen informatie in te zien of bij te werken.

Werving en selectie
Plaats vacatures met functieprofielen en salarisschalen en koppel deze aan uw website. Met standaard workflows kunt u sollicitanten beoordelen en uitnodigen. Zo heeft u duidelijk overzicht van het aantal sollicitanten per functie en de status en kwaliteit van sollicitanten.

In- en uitdienst procedure
Bij indiensttreding coördineert u via workflows alle taken. Bijvoorbeeld het toekennen van inventaris en softwarelicenties of het regelen van cursussen. Gaat de medewerker uit dienst? Alle inventaris wordt eenvoudig weer ingenomen.

 

Beoordelingen
Evaluatieresultaten beheert u eenvoudig. Per medewerker houdt u afspraken en actiepunten voor persoonlijke ontwikkelingen (POP) bij. Uitkering van bonussen en beloningen kunt u koppelen aan het halen van doelstellingen.

Nieuwsgierig?