Gebouwbeheer

Gebouwbeheer

Deze zeer uitgebreide module is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een compleet vastgoed beheer systeem. Dit biedt u de mogelijkheid om alle informatie rondom gebouwen en ruimtes te registreren en beheren.

Gebouwinformatie
Een actueel overzicht van alle relevante gegevens: adres, geografische locatie, bouwjaar, eigendom, oppervlak en bezettingsgraad. U heeft ook inzicht in uw ruimtes, inventaris en contracten die betrekking hebben op het pand.

Meerjarenonderhoudsplan
Onderhoudsschema’s kunt u vastleggen. U kunt de kosten voor de komende periode berekenen en automatisch werkorders genereren voor de uitvoering van onderhoud. Onderhoud kan ook doorgeschoven worden: de cyclus blijft in tact.

Budgetten
Voor ieder gebouw kunt u één of meerdere budgetten aanmaken. De kosten van onderhoud, energie en schoonmaak kunnen op het budget geboekt worden en u kunt op elk gewenst moment de actuele stand bekijken.

Digitaal dossier
Een overzicht van documenten waaronder CAD tekeningen, vergunningen, belastingaangiftes en taxaties, foto’s en tekeningen zijn direct bij het gebouw op te vragen en via internet toegankelijk.

Nieuwsgierig?